Tjenester

Se hva vi kan hjelpe deg med

Uansett hvilke bygg- eller tømrertjenester du trenger, kan du stole på B&B Bygg AS for å levere profesjonelt arbeid av høy kvalitet. Ta kontakt med oss for å diskutere dine spesifikke behov, og vi vil finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Oppussing av hus Ålesund

Vi tilbyr omfattende oppussingstjenester som hjelper deg med å transformere ditt hjem til drømmeboligen du alltid har ønsket deg. Fra oppgradering av interiør til modernisering av fasader, står vi klare til å gi ditt hjem et nytt liv.

Vårt erfarne team av tømrere og håndverkere kan hjelpe deg med å skape et funksjonelt og stilfullt kjøkken som passer dine behov. Vi tar oss av alt fra oppussing av kjøkkeninnredning og benkeplater til installasjon av moderne hvitevarer.

La oss hjelpe deg med å forvandle ditt bad til en avslappende og luksuriøs oase. Vi tar oss av alt fra flislegging og dusjinstallasjon til oppgradering av sanitæranlegg og baderomsinnredning.

Enten det er flislegging av gulv, vegger eller bad, kan våre erfarne flisleggere hjelpe deg med å skape en vakker og holdbar overflate. Vi sørger for nøyaktig plassering og profesjonell installasjon av fliser.

Våre dyktige tømrere utfører alt fra oppsetting av vegger, tak og gulv til bygging av skap, trapper og dører. Vi sikrer at hvert tømrerprosjekt blir utført med presisjon og håndverksmessig kvalitet.

Enten du ønsker å oppgradere enkelte rom eller hele eiendommen, står vi klare til å gi ditt hjem en ny glød. Vi tar oss av maling, gulvlegging, tapetsering og andre oppussingstjenester.

Skap en flott utendørs plass hvor du kan nyte solrike dager og sosiale sammenkomster. Vårt team kan bygge terrasser i ulike materialer og størrelser, tilpasset dine ønsker og behov.

Vi tilbyr stubbefresingstjenester for å fjerne stubber og røtter fra hagen din. Vår avanserte stubbefreser er effektiv og nøyaktig, noe som sikrer en grundig fjerning av stubber.