Om oss

Over 20 års erfaring i byggebransjen

Med over 20 års erfaring har vi etablert oss som en anerkjent og pålitelig aktør innen byggebransjen. Vi er stolte av vårt rykte for å levere høykvalitetsarbeid og profesjonell service til våre kunder i Ålesund og omegn.

Ved B&B Bygg AS verdsetter vi samarbeid og gjensidig tillit. Vi jobber tett med våre kunder gjennom hele prosessen, fra planlegging og design til ferdigstillelse. Vår omfattende erfaring gjør oss i stand til å håndtere prosjekter av alle størrelser og kompleksitetsnivåer, og vi tar oss alltid tid til å lytte til våre kunders visjoner og behov.

Vårt team av dyktige tømrere og håndverkere er dedikert til å skape skreddersydde og innovative løsninger som oppfyller våre kunders unike behov. Vi forstår at ethvert byggeprosjekt er en betydelig investering, og vi er forpliktet til å levere arbeid av høyeste standard som oppfyller og overgår forventningene.

Uansett om du trenger hjelp til et stort byggeprosjekt eller en mindre oppussing, kan du stole på B&B Bygg AS for ekspertise, pålitelighet og et resultat av høy kvalitet. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få en uforpliktende befaring. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine byggeprosjekter i Ålesund!

Vi er stolte av vårt fokus på kvalitetshåndverk og detaljer. Hver jobb vi utfører er utført med nøye planlegging, nøyaktighet og dedikasjon for å sikre et varig og solid resultat. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og moderne teknikker for å sikre at våre bygg er både funksjonelle og estetisk tiltalende.

Bærekraft

Vi bryr oss om miljøet

I B&B Bygg AS er vi opptatt av å fremme bærekraftige byggepraksiser og ta vårt ansvar for miljøet på alvor. Vi er bevisste på at byggebransjen har en betydelig innvirkning på ressursforbruk, energieffektivitet og avfallshåndtering, og vi jobber aktivt med å redusere vår påvirkning.

Riktig bruk av materialer

Vi legger vekt på å velge materialer og produkter med lav miljøbelastning, og vi er engasjert i å bruke bærekraftige og resirkulerte materialer der det er mulig. Vi søker kontinuerlig etter innovative løsninger og metoder som reduserer energiforbruket og CO2-utslippene i våre byggeprosjekter.

Resirkulering og gjenvinning

Videre har vi et sterkt fokus på resirkulering og riktig avfallshåndtering på våre byggeplasser. Vi sikrer at avfall sorteres og gjenvinnes på riktig måte, og vi jobber med leverandører som deler vårt engasjement for ansvarlig avfallshåndtering.

Energieffektivitet

Vi oppfordrer også til grønne byggemetoder som fremmer energieffektivitet og miljøvennlighet. Dette inkluderer bruk av fornybar energi, installasjon av energieffektive systemer og implementering av ressurssparende løsninger som vannbesparende teknologi og avfallsreduserende tiltak.

Bedre miljø

Vi er dedikerte til å være en del av den bærekraftige utviklingen og bidra til et bedre miljø. Ved å velge B&B Bygg AS kan du være trygg på at vi tar hensyn til miljøet og arbeider for en mer bærekraftig fremtid i alle våre byggeprosjekter.